Leave Your Message
6539d67poa RIJK
Ervaring

HEEALARX INDUSTRIE LIMITED

HEEALARX INDUSTRY LIMITED is een van de professionele internationale fabrikanten van inverter-lucht-water-warmtepompen op het gebied van verwarming en koeling, met een financieel kantoor in Singapore en een productiebasis in Guangdong, China. Sinds de oprichting in 2014 blijft HEEALARX zich concentreren op de ontwikkeling, productie en levering van geavanceerde inverter-warmtepomptechnologieën en warmtepompproducten voor het leveren van verwarming, koeling en warmwatervoorziening voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Lees verder

Gespecialiseerd in inverterlucht
Productie van waterwarmtepompen

Professionele fabrikant voor woningverwarming, koeling, warmtepomp met invertertechnologie

WAT DOET HEEALARX?

Intelligente flexibele fabrikantWereldwijde marketing

HEEALARX INDUSTRY LIMITED blijft snel groeien in zijn geschiedenis en blijft pionieren in de warmtepompindustrie voor centrale verwarming van huizen, met zijn regel die de volledige inverter lucht-water-warmtepomp voor huisverwarming, koeling, met evi-technologie en een superlaag geluidsniveau doorbreekt, en bouwt de visie van de Low Carbon op. en comfort home in de missie om luxueuze oplossingen te bieden voor het verwarmen, koelen en warmwatervoorziening van woningen.

 • 6511355bnr
  Volwassen volledige invertertechnologie
 • 6539cd7qmi
  Tijdige after-sales ondersteuning
 • 6511355cnp
  Maandelijkse productiviteit 8000+
 • 6511355knuffel
  Twee gespecialiseerde LABS
6539d74lwh
Referentie-installatie wereldwijd
De afgelopen decennia heeft HEEALARX INDUSTRY LIMITED actief en positief gereageerd op de markttrend en de vraag naar lage kartonuitstoot en energiebesparende warmtepompproducten voor woningverwarming als gevolg van de F-gasregelgeving die in Europa in de praktijk wordt toegepast. Dankzij de jaren van hard werken en de grote inspanningen van het productieteam en het ingenieursteam heeft HEEALARX INDUSTRY LIMITED een automatische productielijn opgezet van de R32 lucht-water-warmtepomp met volledige inverter en ook een speciale productielijn en testlaboratorium voor R290 propaan-inverter lucht-waterhuis verwarming koeling warmtepompen met maandelijkse productiecapaciteit van 5000 stuks per maand. Met de integratie van het flexibele en intelligente supply chain management, de strikte kwaliteitscontroleprocedure in combinatie met de informatietechnologie, kunnen HEEALARX-productiefabrieken met zijn topkwaliteit snel en op tijd leveren voor elke warmtepompbestelling.